Real Finance

info@realfinance.gr

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Επιτόκιο
Σταθερό Επιτόκιο από 2.6%
για το Στεγαστικό σας!
Η Real Finance είναι δίπλα σας από την προέγκριση μέχρι και την εκταμιεύση του Στεγαστικού Δανείου, για να σας εξασφαλίσει το χαμηλότερο επιτόκιο της τραπεζικής αγοράς.
Χρηματοδότηση
Χρηματοδότηση έως και 85%
της εμπορικής αξίας ακινήτου!
Ο σκοπός του δανείου και πιστοληπτικό σας προφίλ μπορεί να σας εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό χρηματοδότησης, με βάση την εμπορική αξία του ακινήτου.
previous arrow
next arrow

Αγορά Νεόδμητου Ακινήτου

Το δίλλημα για την αγορά μίας νεόδμητης ή μίας παλαιάς κατοικίας ταλαιπωρεί τους περρισσότερους μελλοντικούς αγοραστές. Αν και τα νεόδμητα ακίνητα τις περισσότερες φορές, έχουν υψηλότερη τιμή πώλησης στην ελληνική αγορά, στην πραγματικότητα αποτελούν την πιο συμφέρουσα επιλογή για τον αγοραστή. 

Σύγχρονα κουφώματα, διπλά τζάμια που εξασφαλίζουν θερμομόνωση και ηχομόνωση, αλλά και η μοντέρνα διαρρύθμιση, είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά ενός νέοδημου ακινήτου. 

Το βασικότερο χαρακτηριστικό της αγοράς ενός νεόδμητου ακινήτου είναι ότι αποτελεί μία μακροπρόθεσμη επένδυση που θα αποφέρει στον ιδιοκτήτη σημαντική υπεραξία σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Ένα νεόδμητο διαμέρισμα, αποτελεί μία συμφέρουσα επιλογή για χρηματοδότηση με Στεγαστικό Δάνειο, καθώς μπορεί να εξασφαλίσει έκπτωση στο επιτόκιο, ανάλογα με την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου (Α+, Α, Β+)

Οι εκταμιεύσεις για την αγορά μίας νεόδμητης κατοικίας γίνονται τμηματικά, σύμφωνα με την πρόοδο του έργου και ολοκλήρωση διαδικασιών που αφορούν στην οικοδομή. Επιπλέον, το πόσο της μηνιαίας δόσης  είναι  αναλογικό με το συνολικό ποσό του στεγαστικού δανείου. 

νεόδμητο διαμέρισμα

Χαμηλή Μηναία Δόση
με επιτόκιο από 2.6%

Εύελικτη Αποπληρωμή
με διάρκεια δανείου έως και 40 έτη

Χρηματοδότηση έως 85%
της εμπορικής αξίας του ακινήτου
Υποβολή Aίτησης
δια ζώσης ή εξ αποστάσεως

Τα Στάδια Χρηματοδότησης
για την Αγορά Νεόδμητης Κατοικίας

Οικονομική Προέγκριση

Μία επίσημη διαβεβαίωση του τραπεζικού οργανισμού, ότι μπορείτε να λάβετε το ποσό που επιθυμείτε, το ποσοστό χρηματοδότησης και το χρόνο αποπληρωμής που έχετε επιλέξει, χωρίς να είναι δεσμευτική.

Δανειακή Σύμβαση

Υπογράφεται από όλους τους ενεχόμενους του δανείου και περιγράφει αναλυτικά τους όρους που δεσμεύουν το δανειολήπτη και το πιστωτικό ίδρυμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του στεγαστικού δανείου μέχρι και την αποπληρωμή αυτού.

Νομικός & Τεχνικός Έλεγχος

Το εξιδεικευμένο προσωπικό που ορίζει το τραπεζικό ίδρυμα, αναλαμβάνει τον έλεγχο του υπό εξασφάλισή ακινήτου, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν τυχόν νομικές και τεχνικές εκκρεμότητες, προκειμένου να προχωρήσει η έγκριση της χρηματοδότησης.

Προσημείωση Ακινήτου

Το ακίνητο προσημειώνεται υπέρ του πιστωτικού ιδρύματος, με σκοπό την εξασφάλιση. Ο δανειολήπτης παρίσταται αυτοπροσώπως ή μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου στο ειρηνοδικείο, καθώς και ο δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί την τράπεζα.

Τελική Έγκριση

Παραχωρείται από την τράπεζα, εφόσον έχουν προηγηθεί οι σχετικές διεργασίες ανάλογα με το σκοπό του δανείου. Παράλληλα, υπογράφονται τα συμβόλαια αγοραπωλησίας και το ακίνητο ασφαλίζεται υποχρεωτικά για την κάλυψη του κινδύνου πυρός και σεισμού.

Εκταμίευση Δανείου

Η εκταμίευση του δανείου πραγματοποιείται με την έκδοση της δίγραμμης επιταγής από οποιοδήποτε κατάστημα του τραπεζικού οργανισμού, η οποία εκδίδεται στο όνομα του πωλητή και μπορεί να παραληφθεί αποκλειστικά από τον δανειολήπτη.

Γιατί να επιλέξετε τη Real Finance

Μηδενική Επιβάρυνση

Στη Real Finance αμοιβόμαστε αποκλειστικά από τα Τραπεζικά Ιδρύματα που συνεργαζόμαστε και ποτέ θα ζητήσουμε χρήματα από τους πελάτες μας για την παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Σύγκριση Επιτοκίων & Όρων

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τις ελληνικές τράπεζες, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε προνομιακές εκπτώσεις στα σταθερά ή κυμαινόμενα επιτόκια για τους πελάτες μας.

Απλοποίηση Διαδικασιών

Αναλαμβάνουμε πλήρως την διαδικασία χρηματοδότησης σας, από την οικονομική προέγκριση έως και την εκταμίευση, ενημερώνοντας σας διαρκώς για την πορεία του δανείου σας.  

5 παράγοντες που επηρεάζουν το Δάνειο σας

Credit Score

Το πιστοληπτικό προφίλ του πελάτη καθορίζεται από τις δανειακές του υποχρεώσεις και μπορεί να συμβάλλει στο ευνοϊκότερο επιτόκιο του δανείου σας.

Δείκτης Εισοδήματος

Προκύπτει από τις δανειακές υποχρεώσεις του οφειλέτη καθώς και από τα μηνιαία εισοδήματα του και επηρεάζει το ποσό δανειοδότησης του.

Cash Collateral

Το cash collateral είναι η εξασφάλιση μετρητών μέσω του τραπεζικού ιδρύματος, με σκοπό τη διαπραγμάτευση του ευνοϊκότερου επιτοκίου για το δάνειο σας.

Τραπεζική Σχέση

Η καταθετική σχέση του δανειολήπτη με την τράπεζα, συμπεριλαμβανόμενης της μισθοδοσίας, μπορούν να συμβάλλουν τη λήψη ευνοϊκότερου επιτοκίου.

Δείκτης Διαβίωσης

Το κόστος διαβίωσης με βάση την οικογενειακή σας κατάσταση, αλλά και τις δανειακές σας υποχρεώσεις, συμβάλλει σημαντικά στο ποσό έγκρισης στεγαστικού δανείου.

paragaontes-sto-epitokio-gia-to-stegastiko-daneio

Εξασφαλίστε Άμεσα Οικονομική Προέγκριση!

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένας εξιδεικευμένος σύμβουλος από την ομάδα της Real Finance θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό!