Real Finance

[email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

FAQ

Οι υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν. Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από τα τραπεζικά ιδρύματα που συνεργάζεται και παρέχει τις υπηρεσίες της απολύτως ΔΩΡΕΑΝ προς του πελάτες της, από το αρχικό στάδιο της οικονομικής προέγκρισης μέχρι και την εκταμίευση του δανείου τους. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία σας με την εταιρία μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η διαμεσολάβηση στεγαστικών είναι διαδεδομένη στο εξωτερικό, αλλά ελάχιστα στη χώρα μας. Ο διαμεσολαβητής διατηρεί σύμβαση συνεργασίας με το φορέα που συνεργάζεται με σκοπό να διεκπεραιώνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το συμφέρον του πελάτη του. Σκοπός της διαμεσολάβησης είναι να απαλλαγείτε από τη γραφειοκρατία και να ευνοηθείτε από προνομιακές υπηρεσίες του διαμεσολαβητή που διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία για να διεκδικήσει το καλύτερο για εσάς

Η Real Finance είναι επίσημος τραπεζικός διαμεσολαβητής στεγαστικών δανείων σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες. Η πολυετής εμπειρία και συνεργασία μας με τα τραπεζικά ιδρύματα, έχει χτίσει μία αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης η οποία μας επιτρέπει να διεκδικούμε καθημερινά το συμφέρον το πελατών μας, τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς και τους ευνοϊκότερους όρους στο δάνειο τους. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία δανειοδότησης σας, ελαχιστοποιώντας τους χρόνους υλοποίησης του αιτήματος σας και αναζητώντας οικονομικές και ανταγωνιστικές λύσεις σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Συνοπτικά οι υπηρεσίες που παρέχει η Real Finance είναι οι εξής: • Εκτίμηση δυνατότητας χρηματοδότησης και ύψος ποσού • Συλλογή δικαιολογητικών σε κάθε στάδιο του δανείου • Έλεγχος όλων των δικαιολογητικών • Κάλυψη τυχόν εκκρεμοτήτων • Διαπραγμάτευση ευνοϊκών όρων και τελικού επιτοκίου • Ασφαλιστικές Προτάσεις Δανείου

Η Real Finance είναι επίσημος διαμεσολαβητής και εξωτερικός συνεργάτης των 4 μεγαλύτερων τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας μας, εξασφαλίζοντας για εσάς τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς και παρέχοντας σας συνεχή ενημέρωση για την πορεία του στεγαστικού σας δανείου. Επιλέγουμε μαζί σας την τράπεζα χρηματοδότησης σας, προκειμένου να είμαστε βέβαιοι ότι θα καλύψετε πλήρως τις στεγαστικές σας ανάγκες.

Η διαδικασία που ακολουθούν τα καταστήματα των τραπεζών, συχνά είναι χρονοβόρα και περιορισμένης αποτελεσματικότητας όσον αφορά τους καλύτερους δυνατούς όρους και τη βελτίωση των επιτοκίων που διεκδικεί η Real Finance για τους πελάτες της. Με την εγγύηση ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, η Real Finance επιτυγχάνει να δώσει ένα τέλος στη γραφειοκρατία και σας προτείνει τις οικονομικότερες και τις ευνοϊκότερες λύσεις της τραπεζικής και ασφαλιστικής αγοράς!

Οι τράπεζες στη δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα μας, επιδιώκουν τη μείωση λειτουργικών εξόδων ενώ παράλληλα επιδιώκουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους. Παράλληλα, οι καταναλωτές γνωρίζοντας την πολύπλοκη γραφειοκρατία που ακολουθεί οποιαδήποτε ενέργεια απαιτείται για τη δανειοδότηση τους, αποφεύγουν την επίσκεψη τους στα καταστήματα. Ο τραπεζικός διαμεσολαβητής στεγαστικών δανείων, ως ανεξάρτητος μηχανισμός που έχει στόχο αποκλειστικά την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτή, είναι δίπλα του εστιάζοντας στις ανάγκες του και εξετάζοντας αμερόληπτα κάθε πτυχή των προσωπικών του συμφερόντων. Η Real Finance, σας παρέχει καθημερινή και πλήρη υποστήριξη για την πορεία του δανείου σας, απλοποιώντας τις διαδικασίες και καθιστώντας τη λήψη του δανείου σας εύκολη και γρήγορη διαδικασία, χωρίς γραφειοκρατία και χρονοβόρες ουρές αναμονής.

Για λάβετε στεγαστικό δάνειο, η τράπεζα ζητεί υποχρεωτικά να ασφαλίσετε το ακίνητό σας για τον κίνδυνο πυρός ή σεισμού. Η ασφάλιση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την εκταμίευση και έχετε πλήρη ελευθερία στην επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας. Η ασφάλιση ζωής είναι προαιρετική για το δανεζόμενο. Ωστόσο, πρόκειται για μία ασφάλεια – σύμμαχο, καθώς προστατεύει σε περίπτωση θανάτου ή ολικής ανικανότητας, για την αποπληρωμή του δανείου να ολοκληρωθεί μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας. Η Real Finance αναλαμβάνει χωρίς καμία επιβάρυνση την αίτηση ασφάλισης της κατοικίας σας, ενώ είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιδήποτε άλλο ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Όχι, η μεταφορά μισθοδοσίας σας σε άλλη τράπεζα δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση σας.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να ζητηθεί εγγυητής για την έγκριση ενός δανείου. Για παράδειγμα εάν τα εισοδήματα σας είναι σε θέση να καλύψουν ένα συγκεκριμένο ποσό χρηματοδότησης, αλλά εσείς επιθυμείτε μεγαλύτερο ποσό για να καλύψετε τις ανάγκες σας, ενδέχεται να σας προταθεί η συμβολή εγγυητή, ώστε να εξασφαλίσετε το ποσό που χρειάζεστε. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να συμβληθεί ένας εγγυητής, η Real Finance θα σας ενημερώσει άμεσα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μπορείτε να προχωρήσετε σε επισκευές του ακινήτου που έχετε στην κατοχή σας με τη βοήθεια ενός επισκευαστικού δανείου!

Βεβαίως. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πελατών της από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Η Real Finance διατηρεί απόλυτη εχεμύθεια σε όλες τις συνεργασίες της. Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στα πλαίσια της συνεργασίας μας.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email [email protected] ή καλώντας μας στα τηλέφωνα 210 95 10 900.

Έχετε Περισσότερες Απορίες;

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και να βρούμε μαζί, τις κατάλληλες λύσεις για το στεγαστικό σας δάνειο.