Real Finance

[email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία για να σας προσφέρουμε τις λύσεις που χρειάζεστε για τις στεγαστικές σας ανάγκες.
Real Finance
Επίσημος Διαμεσολαβητής Τραπεζικής Πίστης

Λίγα Λόγια για Εμάς…

Η Real Finance διαθέτει έμπειρους συμβούλους που δραστηριοποιούνται στην τραπεζική αγορά από το 2005, κατέχοντας μία από υψηλότερες θέσεις στην Επίσημη Διαμεσολάβηση Στεγαστικών Δανείων στην Ελλάδα.  Μοναδικός μας σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε αδιάλειπτα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν, ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα για το νέο σας σπίτι.

Η εταιρεία μας μετά από συνεχή και επιτυχή παρουσία στον τραπεζικό τομέα και έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες αιτήματα στεγαστικών δανείων, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για να σας προτείνει συνεχώς νέες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να σας λύσει απορίες και να σας παράσχει την κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη, με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες σας, προτείνοντας λύσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. 

Από το 2005
μέχρι και σήμερα…

…εργαζόμαστε αδιάλειπτα σε συνεργασία με τις 4 μεγαλύτερες συστημικές τράπεζες της Ελλάδας, προκειμένου να αναζητήσουμε και να σας προσφέρουμε ουσιαστικές και ωφέλιμες λύσεις για το στεγαστικό σας δάνειο. Μέχρι και σήμερα έχουμε επιτύχει περισσότερο από 95% εγκρισιμότητα των αιτημάτων στεγαστικών δανείων, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων οδηγείται σε άμεση εκταμίευση.

10.000+
εγκεκριμένα αιτήματα
8 εξιδεικευμένοι
σύμβουλοι
4 συστημικές
τράπεζες
6.000+ εκταμιευμένα
στεγαστικά δάνεια

Στόχος μας...

…είναι να σας προσφέρουμε στεγαστικές λύσεις που θα εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας ανάγκες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις υπηρεσίες μας.

  • Πραγματοποιούμε καθημερινά έρευνα της τραπεζικής αγοράς, για να εξασφαλίζουμε το απαραίτητο όφελος στη χρηματοδότηση σας.
  • Αναζητούμε το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο, προκειμένου να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα χαμηλής μηνιαίας δόσης στο στεγαστικό σας δάνειο.
  • Φροντίζουμε η δανειακή σας σύμβαση να περιλαμβάνει τους ευνοϊκότερους όρους, που θα εξασφαλίσουν το το ακίνητο σας, αλλά και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Τι θα πρέπει να ξέρετε για την Real Finance...

Χωρίς Οικονομική Επιβάρυνση

Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από το τραπεζικό ίδρυμα χρηματοδότησης, εφόσον ολοκληρωθεί η εκταμίευση του δανείου και στα πλαίσια συνεργασίας της με τις ελληνικές τράπεζες. Ουδέποτε  θα ζητήσει αμοιβή από το δανειολήπτη για τις υπηρεσίες της.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Η συνεργασία μας με τα Τραπεζικά Ιδρύματα της Ελλάδας, στηρίζεται στην αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας μέσα από συνεχείς αξιολογήσεις. Η εμπειρία της ομάδας μας, εγγυάται να σας εξασφαλίσει ταχείς και ευέλικτες διαδικασίες για τη χρηματοδότηση σας.

Κτίζουμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Στόχος μας είναι αποκλειστικά η ικανοποίηση των πελατών μας και η δημιουργία μίας μακροχρόνιας και σταθερής επαγγελματικής σχέσης βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και το σεβασμό στο προσωπικό τους κέρδος.

Αναζητούμε την πιο Συμφέρουσα Επιλογή

Η έμπειρη ομάδα της Real Finance, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και κορυφαίες λύσεις για τη χρηματοδότηση σας, όπως επίσης και προτάσεις για την άμεση αποπληρωμή του στεγαστικού σας δανείου.

Dimitra Skarlou
Dimitra Skarlou
01/02/2023
Η συνεργασία μας με τη Real Finance ήταν εξαιρετική. Η εξυπηρέτηση τους ήταν άμεση, γρήγορη και οι οδηγίες τους ήταν κατανοητές. Απλοποίησαν τις διαδικασίες που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν χρονοβόρες και πολύπλοκες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία τον κ. Αναστασάτο αλλά και την κα Μπογιατζή, η οποία ήταν άμεση, κατανοητή, εξυπηρετική ανα πάσα ώρα και στιγμή και ευγενέστατη. Πρόκειται για επαγγελματίες που γνωρίζουν το αντικείμενό τους.
john vallianos
john vallianos
25/01/2023
Άψογοι σε όλα !!! Επαγγελματίες !!! Τους συστήνω ανεπιφύλαχτα !! Τα διεκπεραιώνουν όλα γρήγορα χωρίς να κανείς τίποτα !!! Απλά μπράβο !!
Nterya Boulout
Nterya Boulout
09/01/2023
Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την ομάδα της Real Finance. Άριστοι επαγγελματίες και ευγενέστατο προσωπικό. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και μας βοήθησαν σε όλα τα στάδια του στεγαστικού δανείου, η ανταπόκριση τους ήταν άμεση. Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Μπογιατζή και την κυρία Τάτση για την υποστήριξη και την υπομονή τους.
Nick Kritikos
Nick Kritikos
31/12/2022
Η εμπειρία μας είναι κάτι παραπάνω από θετική. Αρχικά δεν σας κρύβω ότι δεν είχα εμπλακεί ξανά με τέτοιου είδους εταιρείες κ φοβομασταν. Όμως με την βοήθεια των παιδιών καταφέραμε να πάρουμε δάνειο σε προνομιακή τιμή, σε λιγότερο από 2 μήνες κ χωρίς να χρειαστεί να πάω σε κατάστημα... Όλα γίνονται ηλεκτρονικά κ ταχύτατα. Πραγματικά το συστήνω ανεπιφύλακτα κ ήδη έχω δώσει τα τηλέφωνα σε γνωστούς μου.
Mr Vls Slavov Georgiou
Mr Vls Slavov Georgiou
29/12/2022
Πραγματικά μου έλυσαν τα χέρια. Με βοήθησαν πάρα πολύ, γιατί με τους υπαλλήλους των τραπεζών δεν είχα βρει άκρη και είχα κολλήσει το δάνειο μου.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
23/12/2022
Σύστησα την συγκεκριμένη εταιρεία σε ένα φιλο μου και υπήρξε απόλυτη εξυπηρέτηση !!!!!!
Stayros Demertzis
Stayros Demertzis
23/12/2022
Η εταιρεία μου έδωσε σωστές συμβουλές για το δάνειο κατοικίας μου χωρίς να ταλαιπωρηθώ.
Ioanna Manifava
Ioanna Manifava
23/12/2022
Άριστη εξυπηρέτηση κ βοήθεια σε όλα τα βήματα έκδοσης δανείου. Απόλυτα ικανοποιημένη
George Babilis
George Babilis
19/12/2022
Είναι επαγγελματίες με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και μας βοήθησαν σε όλα τα στάδια του στεγαστικού δανείου. Έκαναν όλη την δουλειά αντί για εμάς και δεν πληρώσαμε τίποτα. Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί είναι γνώστες και επαγγελματίες στην δουλειά τους.
George Georgopoulos
George Georgopoulos
19/12/2022
Πολύ καλή συνεργασία, εξαιρετικοί επαγγελματίες με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και άριστη γνώση του αντικειμένου.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένας εξιδεικευμένος σύμβουλος από την ομάδα της Real Finance θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό!