Real Finance

info@realfinance.gr

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία για να σας προσφέρουμε τις λύσεις που χρειάζεστε για τις στεγαστικές σας ανάγκες.
Real Finance
Επίσημος Διαμεσολαβητής Τραπεζικής Πίστης

Λίγα Λόγια για Εμάς…

Η Real Finance διαθέτει έμπειρους συμβούλους που δραστηριοποιούνται στην τραπεζική αγορά από το 2005, κατέχοντας μία από υψηλότερες θέσεις στην Επίσημη Διαμεσολάβηση Στεγαστικών Δανείων στην Ελλάδα.  Μοναδικός μας σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε αδιάλειπτα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν, ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα για το νέο σας σπίτι.

Η εταιρεία μας μετά από συνεχή και επιτυχή παρουσία στον τραπεζικό τομέα και έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες αιτήματα στεγαστικών δανείων, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για να σας προτείνει συνεχώς νέες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να σας λύσει απορίες και να σας παράσχει την κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη, με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες σας, προτείνοντας λύσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. 

Από το 2005
μέχρι και σήμερα…

…εργαζόμαστε αδιάλειπτα σε συνεργασία με τις 4 μεγαλύτερες συστημικές τράπεζες της Ελλάδας, προκειμένου να αναζητήσουμε και να σας προσφέρουμε ουσιαστικές και ωφέλιμες λύσεις για το στεγαστικό σας δάνειο. Μέχρι και σήμερα έχουμε επιτύχει περισσότερο από 95% εγκρισιμότητα των αιτημάτων στεγαστικών δανείων, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων οδηγείται σε άμεση εκταμίευση.

10.000+
εγκεκριμένα αιτήματα
10 εξιδεικευμένοι
σύμβουλοι
4 συστημικές
τράπεζες
6.000+ εκταμιευμένα
στεγαστικά δάνεια

Στόχος μας...

…είναι να σας προσφέρουμε στεγαστικές λύσεις που θα εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας ανάγκες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις υπηρεσίες μας.

  • Πραγματοποιούμε καθημερινά έρευνα της τραπεζικής αγοράς, για να εξασφαλίζουμε το απαραίτητο όφελος στη χρηματοδότηση σας.
  • Αναζητούμε το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο, προκειμένου να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα χαμηλής μηνιαίας δόσης στο στεγαστικό σας δάνειο.
  • Φροντίζουμε η δανειακή σας σύμβαση να περιλαμβάνει τους ευνοϊκότερους όρους, που θα εξασφαλίσουν το το ακίνητο σας, αλλά και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Τι θα πρέπει να ξέρετε για την Real Finance...

Χωρίς Οικονομική Επιβάρυνση

Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από το τραπεζικό ίδρυμα χρηματοδότησης, εφόσον ολοκληρωθεί η εκταμίευση του δανείου και στα πλαίσια συνεργασίας της με τις ελληνικές τράπεζες. Ουδέποτε  θα ζητήσει αμοιβή από το δανειολήπτη για τις υπηρεσίες της.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Η συνεργασία μας με τα Τραπεζικά Ιδρύματα της Ελλάδας, στηρίζεται στην αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας μέσα από συνεχείς αξιολογήσεις. Η εμπειρία της ομάδας μας, εγγυάται να σας εξασφαλίσει ταχείς και ευέλικτες διαδικασίες για τη χρηματοδότηση σας.

Κτίζουμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Στόχος μας είναι αποκλειστικά η ικανοποίηση των πελατών μας και η δημιουργία μίας μακροχρόνιας και σταθερής επαγγελματικής σχέσης βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και το σεβασμό στο προσωπικό τους κέρδος.

Αναζητούμε την πιο Συμφέρουσα Επιλογή

Η έμπειρη ομάδα της Real Finance, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και κορυφαίες λύσεις για τη χρηματοδότηση σας, όπως επίσης και προτάσεις για την άμεση αποπληρωμή του στεγαστικού σας δανείου.

Kyriakos Panteleakos
Kyriakos Panteleakos
14/12/2022
αψογοι σε ολα
giolanda giakoumatou
giolanda giakoumatou
12/12/2022
πολυτιμη η βοήθεια και αξιοπιστη η υπηρεσία που προσφέρεται από την εταιρεία. Φιλικό και ευγενικό προσωπικό και πάντα αμεσα προσεγγισιμο οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Ευχαριστώ πολύ για την πολυ γρήγορη εξυπηρέτηση και αποτελεσματα στην συνεργασία με τις τράπεζες. Ο κος Φριγγης εχει καλη και βαθια γνώση του αντικειμένου κ η βοήθειά του ήταν πολυτιμη στην μέχρι τώρα συνεργασία μας.
Konstantinos K
Konstantinos K
11/12/2022
Ο λόγος που απευθύνθηκα στην Real Finance ήτανε για να εξετάσει το στεγαστικό δάνειο που με ενδιέφερε σε τράπεζα που δεν ήμουν πελάτης.Έχοντας ήδη απευθυνθεί στις άλλες τράπεζες μόνος μου,αρχικά αναρωτιόμουν αν έκανα καλά που απευθύνθηκα στην Real Finance και δεν πήγα στην τράπεζα απευθείας.Τελικά αποδείχτηκε πως έκανα πολύ καλά,γιατί με την βοήθεια της Real Finance πήρα το στεγαστικό δάνειο από την συγκεκριμένη τράπεζα,με καλύτερους όρους από τις υπόλοιπες τράπεζες και καλύτερους όρους από αυτούς που θα κατάφερνα μόνος μου.
Giannis Mamarelis
Giannis Mamarelis
09/12/2022
Άψογοι σε κάθε στάδιο, Memnune και Νίκο σας ευχαριστώ για την ταχύτητα κ την εξυπηρέτηση
aristotelis ktenas
aristotelis ktenas
08/12/2022
Με βοήθησαν πολύ χωρίς κανένα κόστος. Να τους προτιμήσετε!
Kwstas Getis
Kwstas Getis
08/12/2022
Την συστήνουμε ανεπιφύλακτα την Real Finance και την ομάδα της. Επαγγελματίες στο χώρο τους με διαφορά, άμεση ανταπόκριση, τα καλύτερα επιτόκια στην αγορά και εκταμίευση στην ώρα του. Πολυ ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες σας και συγκεκριμένα με την κ. Μπογιατζή Μ. Μπράβο σας συνεχίστε έτσι... Σας ευχαριστούμε πολύ!!
George Diamantopoulos
George Diamantopoulos
08/12/2022
Πολύ άμεσοι και εξυπηρετικοί για την έκδοση του δανείου της οικίας μου, στο καλύτερο επιτόκιο της αγοράς. Ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι η έκδοση δάνειο θα ήταν τόσο άμεση και θα χρειαζόταν πολύ λίγη ενασχόληση από εμένα. Συνιστώ θερμά την Real Finance για έκδοση δανείου
Aggelikh Papapostolou
Aggelikh Papapostolou
08/12/2022
Πολύ εξυπηρετικοί και γρήγοροι σε όλη τη διαδικασία έγκρισης και εκταμίευσης του δανείου μας,αλλά και ασφάλισης του ακινήτου.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένας εξιδεικευμένος σύμβουλος από την ομάδα της Real Finance θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό!