Real Finance

[email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία για να σας προσφέρουμε τις λύσεις που χρειάζεστε για τις στεγαστικές σας ανάγκες.
Real Finance
Επίσημος Διαμεσολαβητής Τραπεζικής Πίστης

Λίγα Λόγια για Εμάς…

Η Real Finance διαθέτει έμπειρους συμβούλους που δραστηριοποιούνται στην τραπεζική αγορά από το 2005, κατέχοντας μία από υψηλότερες θέσεις στην Επίσημη Διαμεσολάβηση Στεγαστικών Δανείων στην Ελλάδα.  Μοναδικός μας σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε αδιάλειπτα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν, ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα για το νέο σας σπίτι.

Η εταιρεία μας μετά από συνεχή και επιτυχή παρουσία στον τραπεζικό τομέα και έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες αιτήματα στεγαστικών δανείων, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για να σας προτείνει συνεχώς νέες, οικονομικές και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύψουν το ευρύ φάσμα των στεγαστικών σας αναγκών.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι πάντοτε στη διάθεση σας για να σας λύσει απορίες και να σας παράσχει την κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη, με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες σας, προτείνοντας λύσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας. 

Από το 2005
μέχρι και σήμερα…

…εργαζόμαστε αδιάλειπτα σε συνεργασία με τις 4 μεγαλύτερες συστημικές τράπεζες της Ελλάδας, προκειμένου να αναζητήσουμε και να σας προσφέρουμε ουσιαστικές και ωφέλιμες λύσεις για το στεγαστικό σας δάνειο. Μέχρι και σήμερα έχουμε επιτύχει περισσότερο από 95% εγκρισιμότητα των αιτημάτων στεγαστικών δανείων, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων οδηγείται σε άμεση εκταμίευση.

10.000+
εγκεκριμένα αιτήματα
8 εξιδεικευμένοι
σύμβουλοι
4 συστημικές
τράπεζες
6.000+ εκταμιευμένα
στεγαστικά δάνεια

Στόχος μας...

…είναι να σας προσφέρουμε στεγαστικές λύσεις που θα εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας ανάγκες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τις υπηρεσίες μας.

  • Πραγματοποιούμε καθημερινά έρευνα της τραπεζικής αγοράς, για να εξασφαλίζουμε το απαραίτητο όφελος στη χρηματοδότηση σας.
  • Αναζητούμε το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο, προκειμένου να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα χαμηλής μηνιαίας δόσης στο στεγαστικό σας δάνειο.
  • Φροντίζουμε η δανειακή σας σύμβαση να περιλαμβάνει τους ευνοϊκότερους όρους, που θα εξασφαλίσουν το το ακίνητο σας, αλλά και τις προσωπικές σας ανάγκες.

Τι θα πρέπει να ξέρετε για την Real Finance...

Χωρίς Οικονομική Επιβάρυνση

Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από το τραπεζικό ίδρυμα χρηματοδότησης, εφόσον ολοκληρωθεί η εκταμίευση του δανείου και στα πλαίσια συνεργασίας της με τις ελληνικές τράπεζες. Ουδέποτε  θα ζητήσει αμοιβή από το δανειολήπτη για τις υπηρεσίες της.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Η συνεργασία μας με τα Τραπεζικά Ιδρύματα της Ελλάδας, στηρίζεται στην αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας μέσα από συνεχείς αξιολογήσεις. Η εμπειρία της ομάδας μας, εγγυάται να σας εξασφαλίσει ταχείς και ευέλικτες διαδικασίες για τη χρηματοδότηση σας.

Κτίζουμε Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Στόχος μας είναι αποκλειστικά η ικανοποίηση των πελατών μας και η δημιουργία μίας μακροχρόνιας και σταθερής επαγγελματικής σχέσης βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και το σεβασμό στο προσωπικό τους κέρδος.

Αναζητούμε την πιο Συμφέρουσα Επιλογή

Η έμπειρη ομάδα της Real Finance, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και κορυφαίες λύσεις για τη χρηματοδότηση σας, όπως επίσης και προτάσεις για την άμεση αποπληρωμή του στεγαστικού σας δανείου.

Δαφνη Μπέλλου
Δαφνη Μπέλλου
06/11/2023
Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία και την εξυπηρέτηση σας όσον αφορά την εκταμίευση στεγαστικού μου δανείου!!! Ειδικότερα την κ. Μπογιατζη που είχε αναλάβει την υπόθεση και την ολοκλήρωσε με το καλύτερο τρόπο!!!
g tsap
g tsap
26/10/2023
Η συνεργασία μου με τη Real finance ήταν άψογη. Από την αρχή των επαφών μου μαζί της, αντιλήφθηκα ότι πρόκεται για μια ομάδα σοβαρών επαγγελματιών, με πελατοκεντρική προσέγγιση που διευκόλυνε πολύ την κατανόηση των χρηματοοικονομικών όρων και προϋποθέσεων της αίτησής μου. Η επικοινωνία μου με τον κύριο Φρίγκη ήταν εξαιρετική, ενώ ήταν διαθέσιμος να απαντήσει σε κάθε πιθανή μου απορία για τη διαδικασία της προέγκρισης του δανείου μου, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
tolis k
tolis k
18/10/2023
Η επικοινωνια μου με την εταιρια και ειδικά με τον κ.Φριγκη ήταν εξαιρετικη. Πολύ καλοί γνώστες της αγοράς
Marios
Marios
17/10/2023
Η επικοινωνια μου με την συγκεκριμενη εταιρεια ηταν απο την 1η μερα εξαιρετικη και με καλυψαν σε ο,τι ζητησα στην διαδικασια της προεγκρισης του στεγαστικου που θελαμε. Ακόμα και οταν χρειαστηκε να επιταχυνουμε καποιες διαδικασιες επειδη υπηρχε πιεση εξωγενης, η ανταπόκριση του κου Φριγγη ηταν άμεση και αποτελεσματική.
Alexandros Malliris
Alexandros Malliris
03/05/2023
Άψογοι και πολύ γρήγοροι στην επικοινωνία, γνώστες του αντικειμένου, η συνεργασία μου μαζί τους σίγουρα κύλησε πολύ ομαλά και θα ξαναπροτιμήσω να συνεργαστώ και στο μέλλον.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένας εξιδεικευμένος σύμβουλος από την ομάδα της Real Finance θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό!