Real Finance

[email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Χρηματοδότηση έως και 85%<br> της εμπορικής αξίας του ακινήτου!

Χρηματοδότηση έως και 85%
της εμπορικής αξίας του ακινήτου!

Ο σκοπός του δανείου και το πιστοληπτικό σας προφίλ,
μπορεί να σας εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό
χρηματοδότησης με βάση την εμπορική αξία
του ακινήτου.

Σταθερό Επιτόκιο από 2.6% <br> για το Στεγαστικό σας!

Σταθερό Επιτόκιο από 2.6%
για το Στεγαστικό σας!

Η Real Finance είναι δίπλα σας από την προέγκριση
μέχρι και την εκταμίευση του Στεγαστικού Δανείου,
προκειμένου να σας εξασφαλίσει το χαμηλότερο
επιτόκιο της τραπεζικής αγοράς.

Επισκευαστικό Δάνειο

Η μοντέρνα αισθητική, δεν είναι ο μοναδικός λόγος για μία ανακαίνιση. Παρά το γεγονός ότι η ανακαίνιση ενός ακινήτου, έχει συνδεθεί με την καλύτερη αισθητική του χώρου και τον τρόπο που συμβάλλει ακόμη και στην αλλαγή της διάθεσης, στην πραγματικότητα σημαίνει πολλά περισσότερα. 

Ο εκσυγχρονισμός του ακινήτου, μπορεί να περιλαμβάνει την αλλαγή διαρρύθμισης, τη διαχείριση του χώρου, την ενεργειακή αναβάθμιση, αλλά και την αντιμετώπιση χρόνιων τεχνικών προβλημάτων όπως η υγρασία ή η φασαρία που προέρχεται από έναν κεντρικό δρόμο και απαιτούν τεχνικές λύσεις όπως θερμομόνωση, ηχομόνωση, διπλά τζάμια και  πολλά άλλα ακόμη.

Ανεξάρτητα από την παλαιότητα, η επισκευή του  σπιτιού εγγυάται την άνοδο της αγοραστικής του αξίας, καθιστώντας την πώληση ή την ενοικίαση του ευκολότερη. Με το Επισκευαστικό Δάνειο μπορείτε να καλύψτε έως και το 100% του κόστους του έργου, με σταδιακές εκταμιεύσεις, σύμφωνα με πρόοδο των εργασιών και της πιστοποίησης τους, κατόπιν αυτοψίας του συνεργαζόμενου μηχανικού της τραπέζης.

Εξασφαλίστε ένα προνομιακό επιτόκιο προσαρμοσμένο στις ατομικές σας ανάγκες, καταβάλλοντας μηναία δόση αναλογικά με το ποσό του επισκευαστικού δανείου.

episkeui katoikias

Χαμηλή Μηναία Δόση
με επιτόκιο από 2.6%

Εύελικτη Αποπληρωμή
με διάρκεια δανείου έως και 40 έτη

Χρηματοδότηση έως 85%
της εμπορικής αξίας του ακινήτου
Υποβολή Aίτησης
δια ζώσης ή εξ αποστάσεως

Τα Στάδια της Χρηματοδότησης σας
για την Αγορά Κατοικίας

Οικονομική Προέγκριση

Μία επίσημη διαβεβαίωση του τραπεζικού οργανισμού, ότι μπορείτε να λάβετε το ποσό που επιθυμείτε, το ποσοστό χρηματοδότησης και το χρόνο αποπληρωμής που έχετε επιλέξει, χωρίς να είναι δεσμευτική.

Νομικός & Τεχνικός Έλεγχος

Το εξιδεικευμένο προσωπικό που ορίζει το τραπεζικό ίδρυμα, αναλαμβάνει τον έλεγχο του υπό εξασφάλισή ακινήτου, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν τυχόν νομικές και τεχνικές εκκρεμότητες, προκειμένου να προχωρήσει η έγκριση της χρηματοδότησης.

Τελική Έγκριση

Παραχωρείται από την τράπεζα, εφόσον έχουν προηγηθεί οι σχετικές διεργασίες ανάλογα με το σκοπό του δανείου. Παράλληλα, υπογράφονται τα συμβόλαια αγοραπωλησίας και το ακίνητο ασφαλίζεται υποχρεωτικά για την κάλυψη του κινδύνου πυρός και σεισμού.

Δανειακή Σύμβαση

Υπογράφεται από όλους τους ενεχόμενους του δανείου και περιγράφει αναλυτικά τους όρους που δεσμεύουν το δανειολήπτη και το πιστωτικό ίδρυμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του στεγαστικού δανείου μέχρι και την αποπληρωμή αυτού.

Προσημείωση Ακινήτου

Το ακίνητο προσημειώνεται υπέρ του πιστωτικού ιδρύματος, με σκοπό την εξασφάλιση. Ο δανειολήπτης παρίσταται αυτοπροσώπως ή μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου στο ειρηνοδικείο, καθώς και ο δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί την τράπεζα.

Εκταμίευση Δανείου

Η εκταμίευση του δανείου πραγματοποιείται με την έκδοση της δίγραμμης επιταγής από οποιοδήποτε κατάστημα του τραπεζικού οργανισμού, η οποία εκδίδεται στο όνομα του πωλητή και μπορεί να παραληφθεί αποκλειστικά από τον δανειολήπτη.

Γιατί να επιλέξετε τη Real Finance

Μηδενική Επιβάρυνση

Στη Real Finance αμοιβόμαστε αποκλειστικά από τα Τραπεζικά Ιδρύματα που συνεργαζόμαστε και ποτέ θα ζητήσουμε χρήματα από τους πελάτες μας για την παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Σύγκριση Επιτοκίων & Όρων

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τις ελληνικές τράπεζες, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε προνομιακές εκπτώσεις στα σταθερά ή κυμαινόμενα επιτόκια για τους πελάτες μας.

Απλοποίηση Διαδικασιών

Αναλαμβάνουμε πλήρως την διαδικασία χρηματοδότησης σας, από την οικονομική προέγκριση έως και την εκταμίευση, ενημερώνοντας σας διαρκώς για την πορεία του δανείου σας.  

5 παράγοντες που επηρεάζουν το Δάνειο σας

Credit Score

Το πιστοληπτικό προφίλ του πελάτη καθορίζεται από τις δανειακές του υποχρεώσεις και μπορεί να συμβάλλει στο ευνοϊκότερο επιτόκιο του δανείου σας.

Δείκτης Εισοδήματος

Προκύπτει από τις δανειακές υποχρεώσεις του οφειλέτη καθώς και από τα μηνιαία εισοδήματα του και επηρεάζει το ποσό δανειοδότησης του.

Cash Collateral

Το cash collateral είναι η εξασφάλιση μετρητών μέσω του τραπεζικού ιδρύματος, με σκοπό τη διαπραγμάτευση του ευνοϊκότερου επιτοκίου για το δάνειο σας.

Τραπεζική Σχέση

Η καταθετική σχέση του δανειολήπτη με την τράπεζα, συμπεριλαμβανόμενης της μισθοδοσίας, μπορούν να συμβάλλουν τη λήψη ευνοϊκότερου επιτοκίου.

Δείκτης Διαβίωσης

Το κόστος διαβίωσης με βάση την οικογενειακή σας κατάσταση, αλλά και τις δανειακές σας υποχρεώσεις, συμβάλλει σημαντικά στο ποσό έγκρισης στεγαστικού δανείου.

paragaontes-sto-epitokio-gia-to-stegastiko-daneio

Εξασφαλίστε Άμεσα Οικονομική Προέγκριση!

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένας εξιδεικευμένος σύμβουλος από την ομάδα της Real Finance θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό!