Real Finance

info@realfinance.gr

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Αποκλειστικά για
για Ένστολους

Στεγαστικό Δάνειο για με Σταθερό Επιτόκιο από 2.3%

Η Real Finance σε συνεργασία με τις 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, εξασφαλίσε το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς στο Στεγαστικό Δάνειο, αποκλειστικά για την ειδική κατηγορία των ένστολων δυνάμεων.

Τι σας προσφέρει η Real Finance

Μηδενική Επιβάρυνση

Αμοιβόμαστε αποκλειστικά από τα Τραπεζικά Ιδρύματα συνεργασίας και ποτέ θα ζητήσουμε χρήματα από τους πελάτες μας για την παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Σύγκριση Επιτοκίων & Όρων

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τις ελληνικές τράπεζες, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε προνομοιακές εκπτώσεις στα σταθερά ή κυμαινόμενα επιτόκια για τους πελάτες μας.

Απλοποίηση Διαδικασιών

Αναλαμβάνουμε πλήρως την διαδικασία χρηματοδότησης σας, από την οικονομική προέγκριση έως και την εκταμίευση, ενημερώνοντας σας διαρκώς για την πορεία του δανείου σας.  

Προνομοιακό Επιτόκιο για Ένστολους από 2.3%

Σε όποια κατηγορίων ενστόλων δυνάμεων και αν ανήκετε, με τη Real Finance εξασφαλίζετε προνομοιακό Σταθερό Επιτόκιο από 2.3% για το Στεγαστικό σας Δάνειο, κατοχυρώντας τη χαμηλότερη μηνιαία δόση για πάντα!

Άμεση Aξιολόγηση της Πιστοληπτικής σας Ικανότητας

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού σας με τη Real Finance, μπορούμε να αξιολογήσουμε τη δυνατότητα δανειοδότησης, αλλά και το ύψος του στεγαστικού δανείου που μπορείτε να λάβετε.

Χωρίς Οικονομική Επιβάρυνση

Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από το τραπεζικό ίδρυμα χρηματοδότησης, εφόσον ολοκληρωθεί η εκταμίευση του δανείου και στα πλαίσια συνεργασίας της με τις ελληνικές τράπεζες. Ουδέποτε θα ζητήσει αμοιβή από το δανειολήπτη για τις υπηρεσίες της.

Συχνές Ερωτήσεις

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 95 10 900!

Οι υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν. Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από τα τραπεζικά ιδρύματα που συνεργάζεται και παρέχει τις υπηρεσίες της απολύτως ΔΩΡΕΑΝ προς του πελάτες της, από το αρχικό στάδιο της οικονομικής προέγκρισης μέχρι και την εκταμίευση του δανείου τους. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία σας με την εταιρία μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η Real Finance είναι επίσημος διαμεσολαβητής και εξωτερικός συνεργάτης των 4 μεγαλύτερων τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας μας, εξασφαλίζοντας για εσάς τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς και παρέχοντας σας συνεχή ενημέρωση για την πορεία του στεγαστικού σας δανείου. Επιλέγουμε μαζί σας την τράπεζα χρηματοδότησης σας, προκειμένου να είμαστε βέβαιοι ότι θα καλύψετε πλήρως τις στεγαστικές σας ανάγκες.

Η διαδικασία που ακολουθούν τα καταστήματα των τραπεζών, συχνά είναι χρονοβόρα και περιορισμένης αποτελεσματικότητας όσον αφορά τους καλύτερους δυνατούς όρους και τη βελτίωση των επιτοκίων που διεκδικεί η Real Finance για τους πελάτες της. Με την εγγύηση ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, η Real Finance επιτυγχάνει να δώσει ένα τέλος στη γραφειοκρατία και σας προτείνει τις οικονομικότερες και τις ευνοϊκότερες λύσεις της τραπεζικής και ασφαλιστικής αγοράς!

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να ζητηθεί εγγυητής για την ευνοϊκότερη έγκριση ενός δανείου. Για παράδειγμα εάν τα εισοδήματα σας είναι σε θέση να καλύψουν ένα συγκεκριμένο ποσό χρηματοδότησης, αλλά εσείς επιθυμείτε μεγαλύτερο ποσό για να καλύψετε τις ανάγκες σας, ενδέχεται να σας προταθεί η συμβολή εγγυητή, ώστε να εξασφαλίσετε το ποσό που χρειάζεστε. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να συμβληθεί ένας εγγυητής, η Real Finance θα σας ενημερώσει άμεσα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Βεβαίως. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πελατών της από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Οι πελάτες μας μιλούν για εμάς!

Kyriakos Panteleakos
Kyriakos Panteleakos
14/12/2022
αψογοι σε ολα
giolanda giakoumatou
giolanda giakoumatou
12/12/2022
πολυτιμη η βοήθεια και αξιοπιστη η υπηρεσία που προσφέρεται από την εταιρεία. Φιλικό και ευγενικό προσωπικό και πάντα αμεσα προσεγγισιμο οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Ευχαριστώ πολύ για την πολυ γρήγορη εξυπηρέτηση και αποτελεσματα στην συνεργασία με τις τράπεζες. Ο κος Φριγγης εχει καλη και βαθια γνώση του αντικειμένου κ η βοήθειά του ήταν πολυτιμη στην μέχρι τώρα συνεργασία μας.
Konstantinos K
Konstantinos K
11/12/2022
Ο λόγος που απευθύνθηκα στην Real Finance ήτανε για να εξετάσει το στεγαστικό δάνειο που με ενδιέφερε σε τράπεζα που δεν ήμουν πελάτης.Έχοντας ήδη απευθυνθεί στις άλλες τράπεζες μόνος μου,αρχικά αναρωτιόμουν αν έκανα καλά που απευθύνθηκα στην Real Finance και δεν πήγα στην τράπεζα απευθείας.Τελικά αποδείχτηκε πως έκανα πολύ καλά,γιατί με την βοήθεια της Real Finance πήρα το στεγαστικό δάνειο από την συγκεκριμένη τράπεζα,με καλύτερους όρους από τις υπόλοιπες τράπεζες και καλύτερους όρους από αυτούς που θα κατάφερνα μόνος μου.
Giannis Mamarelis
Giannis Mamarelis
09/12/2022
Άψογοι σε κάθε στάδιο, Memnune και Νίκο σας ευχαριστώ για την ταχύτητα κ την εξυπηρέτηση
aristotelis ktenas
aristotelis ktenas
08/12/2022
Με βοήθησαν πολύ χωρίς κανένα κόστος. Να τους προτιμήσετε!
Kwstas Getis
Kwstas Getis
08/12/2022
Την συστήνουμε ανεπιφύλακτα την Real Finance και την ομάδα της. Επαγγελματίες στο χώρο τους με διαφορά, άμεση ανταπόκριση, τα καλύτερα επιτόκια στην αγορά και εκταμίευση στην ώρα του. Πολυ ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες σας και συγκεκριμένα με την κ. Μπογιατζή Μ. Μπράβο σας συνεχίστε έτσι... Σας ευχαριστούμε πολύ!!
George Diamantopoulos
George Diamantopoulos
08/12/2022
Πολύ άμεσοι και εξυπηρετικοί για την έκδοση του δανείου της οικίας μου, στο καλύτερο επιτόκιο της αγοράς. Ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι η έκδοση δάνειο θα ήταν τόσο άμεση και θα χρειαζόταν πολύ λίγη ενασχόληση από εμένα. Συνιστώ θερμά την Real Finance για έκδοση δανείου
Aggelikh Papapostolou
Aggelikh Papapostolou
08/12/2022
Πολύ εξυπηρετικοί και γρήγοροι σε όλη τη διαδικασία έγκρισης και εκταμίευσης του δανείου μας,αλλά και ασφάλισης του ακινήτου.

Επικοινωνήστε μαζί μας