Real Finance

[email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Αποκλειστικά για
για Ένστολους

Στεγαστικό Δάνειο για με Σταθερό Επιτόκιο από 2.3%

Η Real Finance σε συνεργασία με τις 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, εξασφαλίσε το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς στο Στεγαστικό Δάνειο, αποκλειστικά για την ειδική κατηγορία των ένστολων δυνάμεων.

Τι σας προσφέρει η Real Finance

Μηδενική Επιβάρυνση

Αμοιβόμαστε αποκλειστικά από τα Τραπεζικά Ιδρύματα συνεργασίας και ποτέ θα ζητήσουμε χρήματα από τους πελάτες μας για την παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Σύγκριση Επιτοκίων & Όρων

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τις ελληνικές τράπεζες, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε προνομοιακές εκπτώσεις στα σταθερά ή κυμαινόμενα επιτόκια για τους πελάτες μας.

Απλοποίηση Διαδικασιών

Αναλαμβάνουμε πλήρως την διαδικασία χρηματοδότησης σας, από την οικονομική προέγκριση έως και την εκταμίευση, ενημερώνοντας σας διαρκώς για την πορεία του δανείου σας.  

Προνομοιακό Επιτόκιο για Ένστολους από 2.3%

Σε όποια κατηγορίων ενστόλων δυνάμεων και αν ανήκετε, με τη Real Finance εξασφαλίζετε προνομοιακό Σταθερό Επιτόκιο από 2.3% για το Στεγαστικό σας Δάνειο, κατοχυρώντας τη χαμηλότερη μηνιαία δόση για πάντα!

Άμεση Aξιολόγηση της Πιστοληπτικής σας Ικανότητας

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού σας με τη Real Finance, μπορούμε να αξιολογήσουμε τη δυνατότητα δανειοδότησης, αλλά και το ύψος του στεγαστικού δανείου που μπορείτε να λάβετε.

Χωρίς Οικονομική Επιβάρυνση

Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από το τραπεζικό ίδρυμα χρηματοδότησης, εφόσον ολοκληρωθεί η εκταμίευση του δανείου και στα πλαίσια συνεργασίας της με τις ελληνικές τράπεζες. Ουδέποτε θα ζητήσει αμοιβή από το δανειολήπτη για τις υπηρεσίες της.

Συχνές Ερωτήσεις

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 95 10 900!

Ποιά είναι η αμοιβή σας για την έγκριση δανείου;

Οι υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν. Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από τα τραπεζικά ιδρύματα που συνεργάζεται και παρέχει τις υπηρεσίες της απολύτως ΔΩΡΕΑΝ προς του πελάτες της, από το αρχικό στάδιο της οικονομικής προέγκρισης μέχρι και την εκταμίευση του δανείου τους. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία σας με την εταιρία μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Με ποιες τράπεζες συνεργάζεστε;

Η Real Finance είναι επίσημος διαμεσολαβητής και εξωτερικός συνεργάτης των 4 μεγαλύτερων τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας μας, εξασφαλίζοντας για εσάς τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς και παρέχοντας σας συνεχή ενημέρωση για την πορεία του στεγαστικού σας δανείου. Επιλέγουμε μαζί σας την τράπεζα χρηματοδότησης σας, προκειμένου να είμαστε βέβαιοι ότι θα καλύψετε πλήρως τις στεγαστικές σας ανάγκες.

Γιατί να μην απευθυνθώ σε κατάστημα της τράπεζας για να πάρω ένα στεγαστικό δάνειο;

Η διαδικασία που ακολουθούν τα καταστήματα των τραπεζών, συχνά είναι χρονοβόρα και περιορισμένης αποτελεσματικότητας όσον αφορά τους καλύτερους δυνατούς όρους και τη βελτίωση των επιτοκίων που διεκδικεί η Real Finance για τους πελάτες της. Με την εγγύηση ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, η Real Finance επιτυγχάνει να δώσει ένα τέλος στη γραφειοκρατία και σας προτείνει τις οικονομικότερες και τις ευνοϊκότερες λύσεις της τραπεζικής και ασφαλιστικής αγοράς!

Θα χρειαστώ εγγυητή για να πάρω δάνειο;

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να ζητηθεί εγγυητής για την ευνοϊκότερη έγκριση ενός δανείου. Για παράδειγμα εάν τα εισοδήματα σας είναι σε θέση να καλύψουν ένα συγκεκριμένο ποσό χρηματοδότησης, αλλά εσείς επιθυμείτε μεγαλύτερο ποσό για να καλύψετε τις ανάγκες σας, ενδέχεται να σας προταθεί η συμβολή εγγυητή, ώστε να εξασφαλίσετε το ποσό που χρειάζεστε. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να συμβληθεί ένας εγγυητής, η Real Finance θα σας ενημερώσει άμεσα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας αλλά δε βρίσκομαι στην Αθήνα. Υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας;

Βεβαίως. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πελατών της από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Οι πελάτες μας μιλούν για εμάς!

Dimitra Skarlou
Dimitra Skarlou
01/02/2023
Η συνεργασία μας με τη Real Finance ήταν εξαιρετική. Η εξυπηρέτηση τους ήταν άμεση, γρήγορη και οι οδηγίες τους ήταν κατανοητές. Απλοποίησαν τις διαδικασίες που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν χρονοβόρες και πολύπλοκες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία τον κ. Αναστασάτο αλλά και την κα Μπογιατζή, η οποία ήταν άμεση, κατανοητή, εξυπηρετική ανα πάσα ώρα και στιγμή και ευγενέστατη. Πρόκειται για επαγγελματίες που γνωρίζουν το αντικείμενό τους.
john vallianos
john vallianos
25/01/2023
Άψογοι σε όλα !!! Επαγγελματίες !!! Τους συστήνω ανεπιφύλαχτα !! Τα διεκπεραιώνουν όλα γρήγορα χωρίς να κανείς τίποτα !!! Απλά μπράβο !!
Nterya Boulout
Nterya Boulout
09/01/2023
Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την ομάδα της Real Finance. Άριστοι επαγγελματίες και ευγενέστατο προσωπικό. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και μας βοήθησαν σε όλα τα στάδια του στεγαστικού δανείου, η ανταπόκριση τους ήταν άμεση. Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Μπογιατζή και την κυρία Τάτση για την υποστήριξη και την υπομονή τους.
Nick Kritikos
Nick Kritikos
31/12/2022
Η εμπειρία μας είναι κάτι παραπάνω από θετική. Αρχικά δεν σας κρύβω ότι δεν είχα εμπλακεί ξανά με τέτοιου είδους εταιρείες κ φοβομασταν. Όμως με την βοήθεια των παιδιών καταφέραμε να πάρουμε δάνειο σε προνομιακή τιμή, σε λιγότερο από 2 μήνες κ χωρίς να χρειαστεί να πάω σε κατάστημα... Όλα γίνονται ηλεκτρονικά κ ταχύτατα. Πραγματικά το συστήνω ανεπιφύλακτα κ ήδη έχω δώσει τα τηλέφωνα σε γνωστούς μου.
Mr Vls Slavov Georgiou
Mr Vls Slavov Georgiou
29/12/2022
Πραγματικά μου έλυσαν τα χέρια. Με βοήθησαν πάρα πολύ, γιατί με τους υπαλλήλους των τραπεζών δεν είχα βρει άκρη και είχα κολλήσει το δάνειο μου.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
23/12/2022
Σύστησα την συγκεκριμένη εταιρεία σε ένα φιλο μου και υπήρξε απόλυτη εξυπηρέτηση !!!!!!
Stayros Demertzis
Stayros Demertzis
23/12/2022
Η εταιρεία μου έδωσε σωστές συμβουλές για το δάνειο κατοικίας μου χωρίς να ταλαιπωρηθώ.
Ioanna Manifava
Ioanna Manifava
23/12/2022
Άριστη εξυπηρέτηση κ βοήθεια σε όλα τα βήματα έκδοσης δανείου. Απόλυτα ικανοποιημένη
George Babilis
George Babilis
19/12/2022
Είναι επαγγελματίες με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι και μας βοήθησαν σε όλα τα στάδια του στεγαστικού δανείου. Έκαναν όλη την δουλειά αντί για εμάς και δεν πληρώσαμε τίποτα. Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί είναι γνώστες και επαγγελματίες στην δουλειά τους.
George Georgopoulos
George Georgopoulos
19/12/2022
Πολύ καλή συνεργασία, εξαιρετικοί επαγγελματίες με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και άριστη γνώση του αντικειμένου.

Επικοινωνήστε μαζί μας