Real Finance

[email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Αποκλειστικά για
για Ένστολους

Στεγαστικό Δάνειο για με Σταθερό Επιτόκιο από 2.3%

Η Real Finance σε συνεργασία με τις 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, εξασφαλίσε το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς στο Στεγαστικό Δάνειο, αποκλειστικά για την ειδική κατηγορία των ένστολων δυνάμεων.

Τι σας προσφέρει η Real Finance

Μηδενική Επιβάρυνση

Αμοιβόμαστε αποκλειστικά από τα Τραπεζικά Ιδρύματα συνεργασίας και ποτέ θα ζητήσουμε χρήματα από τους πελάτες μας για την παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Σύγκριση Επιτοκίων & Όρων

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τις ελληνικές τράπεζες, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε προνομοιακές εκπτώσεις στα σταθερά ή κυμαινόμενα επιτόκια για τους πελάτες μας.

Απλοποίηση Διαδικασιών

Αναλαμβάνουμε πλήρως την διαδικασία χρηματοδότησης σας, από την οικονομική προέγκριση έως και την εκταμίευση, ενημερώνοντας σας διαρκώς για την πορεία του δανείου σας.  

Προνομοιακό Επιτόκιο για Ένστολους από 2.3%

Σε όποια κατηγορίων ενστόλων δυνάμεων και αν ανήκετε, με τη Real Finance εξασφαλίζετε προνομοιακό Σταθερό Επιτόκιο από 2.3% για το Στεγαστικό σας Δάνειο, κατοχυρώντας τη χαμηλότερη μηνιαία δόση για πάντα!

Άμεση Aξιολόγηση της Πιστοληπτικής σας Ικανότητας

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού σας με τη Real Finance, μπορούμε να αξιολογήσουμε τη δυνατότητα δανειοδότησης, αλλά και το ύψος του στεγαστικού δανείου που μπορείτε να λάβετε.

Χωρίς Οικονομική Επιβάρυνση

Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από το τραπεζικό ίδρυμα χρηματοδότησης, εφόσον ολοκληρωθεί η εκταμίευση του δανείου και στα πλαίσια συνεργασίας της με τις ελληνικές τράπεζες. Ουδέποτε θα ζητήσει αμοιβή από το δανειολήπτη για τις υπηρεσίες της.

Συχνές Ερωτήσεις

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 95 10 900!

Ποιά είναι η αμοιβή σας για την έγκριση δανείου;

Οι υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν. Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από τα τραπεζικά ιδρύματα που συνεργάζεται και παρέχει τις υπηρεσίες της απολύτως ΔΩΡΕΑΝ προς του πελάτες της, από το αρχικό στάδιο της οικονομικής προέγκρισης μέχρι και την εκταμίευση του δανείου τους. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία σας με την εταιρία μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Με ποιες τράπεζες συνεργάζεστε;

Η Real Finance είναι επίσημος διαμεσολαβητής και εξωτερικός συνεργάτης των 4 μεγαλύτερων τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας μας, εξασφαλίζοντας για εσάς τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς και παρέχοντας σας συνεχή ενημέρωση για την πορεία του στεγαστικού σας δανείου. Επιλέγουμε μαζί σας την τράπεζα χρηματοδότησης σας, προκειμένου να είμαστε βέβαιοι ότι θα καλύψετε πλήρως τις στεγαστικές σας ανάγκες.

Γιατί να μην απευθυνθώ σε κατάστημα της τράπεζας για να πάρω ένα στεγαστικό δάνειο;

Η διαδικασία που ακολουθούν τα καταστήματα των τραπεζών, συχνά είναι χρονοβόρα και περιορισμένης αποτελεσματικότητας όσον αφορά τους καλύτερους δυνατούς όρους και τη βελτίωση των επιτοκίων που διεκδικεί η Real Finance για τους πελάτες της. Με την εγγύηση ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, η Real Finance επιτυγχάνει να δώσει ένα τέλος στη γραφειοκρατία και σας προτείνει τις οικονομικότερες και τις ευνοϊκότερες λύσεις της τραπεζικής και ασφαλιστικής αγοράς!

Θα χρειαστώ εγγυητή για να πάρω δάνειο;

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να ζητηθεί εγγυητής για την ευνοϊκότερη έγκριση ενός δανείου. Για παράδειγμα εάν τα εισοδήματα σας είναι σε θέση να καλύψουν ένα συγκεκριμένο ποσό χρηματοδότησης, αλλά εσείς επιθυμείτε μεγαλύτερο ποσό για να καλύψετε τις ανάγκες σας, ενδέχεται να σας προταθεί η συμβολή εγγυητή, ώστε να εξασφαλίσετε το ποσό που χρειάζεστε. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να συμβληθεί ένας εγγυητής, η Real Finance θα σας ενημερώσει άμεσα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας αλλά δε βρίσκομαι στην Αθήνα. Υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας;

Βεβαίως. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πελατών της από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Οι πελάτες μας μιλούν για εμάς!

Πέτρος
Πέτρος
12/12/2023
Πολύ καλή συνεργασία, ο κύριος Νίκος είναι πολύ εξυπηρετικός και ευέλικτος για οτιδήποτε περνάει από το χέρι του.
ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΤΣΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΜΗΤΣΗ
12/12/2023
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας, αξιόπιστοι και πολύ εξυπηρετικοί, ιδιαιτέρως ο κ Φρίγγης Νίκος που μας εξυπηρέτησε με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.
An Pol
An Pol
12/12/2023
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Φρίγγη και την ομάδα του. Εξαιρετική συνεργασία, συνέπεια και ευγένεια.
Vag Tessis
Vag Tessis
11/12/2023
Η επικοινωνια και η συνεργασια μας με την Real Finance ήταν απο την 1η μερα εξαιρετικη και με καλυψαν σε ο,τι ζητησα στην διαδικασια της προεγκρισης του στεγαστικου που θελαμε. Ο κύριος Φριγγης ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας σε ότι απορία είχαμε και μας εξυπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!! Ευγενικός και γνώστης της αγοράς, μας βοήθησε στο να πάρουμε μέσα σε λίγες ημέρες την έγκριση του δανείου μας!! Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη συνεργασία με την Real Finance και συγκεκριμένα με τον κύριο Φρίγγη.
Elena Tsiota
Elena Tsiota
07/12/2023
Η ευγένεια και η αξιοπιστία είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την Real Finance. Ο επαγγελματισμός του κ. Φρίγγη κ η γνώση του αντικειμένου έκαναν τη διαδικασία εύκολη και γρήγορη.
Λυδία Βελή
Λυδία Βελή
26/11/2023
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας. Συνέπεια και επαγγελματισμός.
Mina Manoussou
Mina Manoussou
24/11/2023
Άψογη εξυπηρέτηση. Γρήγοροι, Αποτελεσματικοί και άμεσοι! Μας Βοήθησαν να εγκριθεί το δάνειο μας και να πάρουμε το πρώτο μας σπίτι. Ο Νίκος από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ φιλικός κ βοηθητικός κ απαντούσε σε όλα μας τα ερωτήματα και με τη βοήθεια της Μεμνουνε προχώρησαν τη διαδικασία πολύ γρήγορα! Ευχαριστούμε πολύ!
Δαφνη Μπέλλου
Δαφνη Μπέλλου
06/11/2023
Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία και την εξυπηρέτηση σας όσον αφορά την εκταμίευση στεγαστικού μου δανείου!!! Ειδικότερα την κ. Μπογιατζη που είχε αναλάβει την υπόθεση και την ολοκλήρωσε με το καλύτερο τρόπο!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας