Real Finance

[email protected]

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Αποκλειστικά για
για Ένστολους

Στεγαστικό Δάνειο για με Σταθερό Επιτόκιο από 2.3%

Η Real Finance σε συνεργασία με τις 4 μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, εξασφαλίσε το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς στο Στεγαστικό Δάνειο, αποκλειστικά για την ειδική κατηγορία των ένστολων δυνάμεων.

Τι σας προσφέρει η Real Finance

Μηδενική Επιβάρυνση

Αμοιβόμαστε αποκλειστικά από τα Τραπεζικά Ιδρύματα συνεργασίας και ποτέ θα ζητήσουμε χρήματα από τους πελάτες μας για την παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Σύγκριση Επιτοκίων & Όρων

Η μακροχρόνια συνεργασία μας με τις ελληνικές τράπεζες, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε προνομοιακές εκπτώσεις στα σταθερά ή κυμαινόμενα επιτόκια για τους πελάτες μας.

Απλοποίηση Διαδικασιών

Αναλαμβάνουμε πλήρως την διαδικασία χρηματοδότησης σας, από την οικονομική προέγκριση έως και την εκταμίευση, ενημερώνοντας σας διαρκώς για την πορεία του δανείου σας.  

Προνομοιακό Επιτόκιο για Ένστολους από 2.3%

Σε όποια κατηγορίων ενστόλων δυνάμεων και αν ανήκετε, με τη Real Finance εξασφαλίζετε προνομοιακό Σταθερό Επιτόκιο από 2.3% για το Στεγαστικό σας Δάνειο, κατοχυρώντας τη χαμηλότερη μηνιαία δόση για πάντα!

Άμεση Aξιολόγηση της Πιστοληπτικής σας Ικανότητας

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού σας με τη Real Finance, μπορούμε να αξιολογήσουμε τη δυνατότητα δανειοδότησης, αλλά και το ύψος του στεγαστικού δανείου που μπορείτε να λάβετε.

Χωρίς Οικονομική Επιβάρυνση

Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από το τραπεζικό ίδρυμα χρηματοδότησης, εφόσον ολοκληρωθεί η εκταμίευση του δανείου και στα πλαίσια συνεργασίας της με τις ελληνικές τράπεζες. Ουδέποτε θα ζητήσει αμοιβή από το δανειολήπτη για τις υπηρεσίες της.

Συχνές Ερωτήσεις

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 95 10 900!

Ποιά είναι η αμοιβή σας για την έγκριση δανείου;

Οι υπηρεσίες μας είναι εντελώς δωρεάν. Η Real Finance αμείβεται αποκλειστικά από τα τραπεζικά ιδρύματα που συνεργάζεται και παρέχει τις υπηρεσίες της απολύτως ΔΩΡΕΑΝ προς του πελάτες της, από το αρχικό στάδιο της οικονομικής προέγκρισης μέχρι και την εκταμίευση του δανείου τους. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, μπορείτε να διακόψετε τη συνεργασία σας με την εταιρία μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Με ποιες τράπεζες συνεργάζεστε;

Η Real Finance είναι επίσημος διαμεσολαβητής και εξωτερικός συνεργάτης των 4 μεγαλύτερων τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας μας, εξασφαλίζοντας για εσάς τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς και παρέχοντας σας συνεχή ενημέρωση για την πορεία του στεγαστικού σας δανείου. Επιλέγουμε μαζί σας την τράπεζα χρηματοδότησης σας, προκειμένου να είμαστε βέβαιοι ότι θα καλύψετε πλήρως τις στεγαστικές σας ανάγκες.

Γιατί να μην απευθυνθώ σε κατάστημα της τράπεζας για να πάρω ένα στεγαστικό δάνειο;

Η διαδικασία που ακολουθούν τα καταστήματα των τραπεζών, συχνά είναι χρονοβόρα και περιορισμένης αποτελεσματικότητας όσον αφορά τους καλύτερους δυνατούς όρους και τη βελτίωση των επιτοκίων που διεκδικεί η Real Finance για τους πελάτες της. Με την εγγύηση ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, η Real Finance επιτυγχάνει να δώσει ένα τέλος στη γραφειοκρατία και σας προτείνει τις οικονομικότερες και τις ευνοϊκότερες λύσεις της τραπεζικής και ασφαλιστικής αγοράς!

Θα χρειαστώ εγγυητή για να πάρω δάνειο;

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να ζητηθεί εγγυητής για την ευνοϊκότερη έγκριση ενός δανείου. Για παράδειγμα εάν τα εισοδήματα σας είναι σε θέση να καλύψουν ένα συγκεκριμένο ποσό χρηματοδότησης, αλλά εσείς επιθυμείτε μεγαλύτερο ποσό για να καλύψετε τις ανάγκες σας, ενδέχεται να σας προταθεί η συμβολή εγγυητή, ώστε να εξασφαλίσετε το ποσό που χρειάζεστε. Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο να συμβληθεί ένας εγγυητής, η Real Finance θα σας ενημερώσει άμεσα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θέλω να συνεργαστώ μαζί σας αλλά δε βρίσκομαι στην Αθήνα. Υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας;

Βεβαίως. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πελατών της από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Οι πελάτες μας μιλούν για εμάς!

Δαφνη Μπέλλου
Δαφνη Μπέλλου
06/11/2023
Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία και την εξυπηρέτηση σας όσον αφορά την εκταμίευση στεγαστικού μου δανείου!!! Ειδικότερα την κ. Μπογιατζη που είχε αναλάβει την υπόθεση και την ολοκλήρωσε με το καλύτερο τρόπο!!!
g tsap
g tsap
26/10/2023
Η συνεργασία μου με τη Real finance ήταν άψογη. Από την αρχή των επαφών μου μαζί της, αντιλήφθηκα ότι πρόκεται για μια ομάδα σοβαρών επαγγελματιών, με πελατοκεντρική προσέγγιση που διευκόλυνε πολύ την κατανόηση των χρηματοοικονομικών όρων και προϋποθέσεων της αίτησής μου. Η επικοινωνία μου με τον κύριο Φρίγκη ήταν εξαιρετική, ενώ ήταν διαθέσιμος να απαντήσει σε κάθε πιθανή μου απορία για τη διαδικασία της προέγκρισης του δανείου μου, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
tolis k
tolis k
18/10/2023
Η επικοινωνια μου με την εταιρια και ειδικά με τον κ.Φριγκη ήταν εξαιρετικη. Πολύ καλοί γνώστες της αγοράς
Marios
Marios
17/10/2023
Η επικοινωνια μου με την συγκεκριμενη εταιρεια ηταν απο την 1η μερα εξαιρετικη και με καλυψαν σε ο,τι ζητησα στην διαδικασια της προεγκρισης του στεγαστικου που θελαμε. Ακόμα και οταν χρειαστηκε να επιταχυνουμε καποιες διαδικασιες επειδη υπηρχε πιεση εξωγενης, η ανταπόκριση του κου Φριγγη ηταν άμεση και αποτελεσματική.
Alexandros Malliris
Alexandros Malliris
03/05/2023
Άψογοι και πολύ γρήγοροι στην επικοινωνία, γνώστες του αντικειμένου, η συνεργασία μου μαζί τους σίγουρα κύλησε πολύ ομαλά και θα ξαναπροτιμήσω να συνεργαστώ και στο μέλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας